Jumalatarkuvaus

Jumalatarkuvaus kutsuu sinut intuitiiviselle matkalle omaan luontoosi. Kuvaus tapahtuu luonnonympäristössä prosessilähtöisesti, jolloin matka itsessään on yhtä merkittävä kuin lopputulos. Kuvattava itse määrittää missä ja miten haluaa tulla kuvatuksi. Kuvaus voi parhaimmillan olla eheyttävä kokemus kaikkeudessasi näyttäytymisestä ja nähdyksi tulemisesta.

Jumalattaren arkkityyppi heijastaa kaikkein kirkkainta olemuksesi ydintä, kun taas villinainen on rosoisin osa psyykettäsi. Jumalatarkuvausmatkalla kohtaamme usein heidät molemmat, sillä he täydentävät ja tasapainottavat toisiaan niin kuin yö seuraa päivää. Jumalatarkuvaus sopii erityisen hyvin tukemaan elämän siirtymäkohtia, kuten avioliittoa, raskautta tai muuta uutta lukua elämän polulla.

Anna kuvaus lahjaksi itselle tai ystävälle elämän suuriin ja pieniin käännekohtiin. Jumalatar asuu sinussa, kutsu hänet näkyväksi.
Katso kuvia: instagram.com/terrafeminarum 

Kuvattujen kokemuksia:

“Muistan kuvauksesta päällimmäisenä luontevuuden ja tilan tunnun. Kunnioittavan suhtautumisesi. Tuntui että olit vilpittömästi kiinnostunut näkemään, kokemaan ja kuvaamaan mitä hetkessä tapahtuu. Tunsin itseni ja tanssini arvostetuksi. Sisälläni kauan olleet tunteet avautuivat. Sanaton, vanha kaipuu sekä tilan tunteen tuoma uusi ilo saivat muodon.”

“Villinaiskuvaus oli matka syvälle omien varjojeni ääreen, jotta voisin kohdata pimeyden, jota kannoin mukanani vuosien ajan. Kuvaus herätti minussa eloon iloa, surua, pelkoa, menetystä, luopumista ja sisälläni olevaa villiä voimaa, jota en enää pakene. Kuvauksen jälkeen oloni oli puhdas, vapautunut ja onnellinen.“ 

“Kiitos voimaannuttavasta kokemuksesta, jonka kautta pääsin herättämään itseni rajattomana.”

Kuvaukseen kuuluu:

  • Valmisteleva puhelu, jossa keskustellaan millaisia toiveita sinulla on kuvaukseen liittyen.
  • Jumalatarkuvaus valitsemassasi paikassa. Kuvauksen kesto on 1-1,5h tarpeen mukaan.
  • Korkealaatuiset muokatut kuvat linkkinä kahden viikon sisällä kuvauksesta. Lähetän mielummin kaikki onnistuneet kuvat kuin pienen valikoiman, sillä vain sinä voit määrittää mitkä niistä on sinulle tärkeitä.
  • Kuvien vapaa käyttö ja julkaisu. Julkaisussa on toivottavaa mainita kuvaajan nimi.
  • Kuvauksen hinta: 250e + mahdolliset matkakulut 

Ohjeita kuvaukseen:

  • Tule sellaisena kuin olet. Kuvauksen on tarkoitus tutkia omaa luontoasi, joka ei aina vastaa ajatustasi kauniista, mutta saattaa avata uuden tavan kohdata itsesi.
  • Pue päällesi jotain joka tukee omaa valovoimaasi, mitä se ikinä tarkoittaakaan. Voit myös ottaa mukaan merkityksellisen tuntuisia esineitä tai asusteita, jotka saattavat päätyä osaksi prosessia
  • Kuvaus tapahtuu ulkona, joten varaudu sään mukaisesti.

Kuvauksen ehdot:

  • Kuvaaja saa julkaista sinulla hyväksytyt kuvasi osana muuta taiteellista työtään
  • Äkillisen peruutuksen tapauksessa aiheutuneet kulut (esim. matkat) korvataan kuvattavan toimesta

Kuvaajasta:
Ronja Tammenpää on valokuvataiteilija, joka tutkii kuvillaan arkkityyppistä feminiinisyyttä ja yhteyttä maahan, itseen sekä yhteisöön. Hän on lisäksi Possibility Management -koulutettu tunnetaito-ohjaaja ja kannustaa kuvauksessa autenttiseen läsnäoloon ja itseilmaisuun kaikissa sen muodoissa. Tammenpää on kuvannut villinais- ja jumalatarkuvia vuodesta 2018 lähtien ympäri Eurooppaa. Hänen ensimmäinen yksityisnäyttelynsä “Lohikäärmeet. Äidit. Puut.” on esillä Kulturhus Björkbodassa Kemiönsaarella 30.5–30.6.2024.

Lisätietoja:
Ronja Tammenpää
044 317 0026
ronja.tammenpaa@gmail.com